Futureproof Updates

Nieuws

Man with laptop and woman pointing at something

Met regelmaat plaatsen we updates over de groep, onze members, projecten en opkomende trends.

September 2019 Persbericht

Futureproof Group benoemt Roel Blomsma als Chief Financial Officier

Futureproof Group maakt bekend dat zij Roel Blomsma met ingang van 1 oktober 2019 heeft benoemd tot Chief Financial Officer (CFO). Door de forse groei van de Futureproof Group, almede vanwege de vergaande ambities van dit cluster van succesvolle ICT Dienstverleners, is de behoefte aan een ambitieuze “hands on” en ervaren CFO ontstaan.

Lees verder

Juli 2019 Persbericht

Arrix nieuwste participatie binnen het IT-cluster van MKB Fonds

MKB Fonds, de participatiemaatschappij uit Amsterdam die investeert en participeert in degelijke en volwassen MKB-ondernemingen met het geld dat zij ophaalt bij particuliere beleggers, heeft geparticipeerd in ICT-dienstverlener Arrix uit Drachten. MKB Fonds participeerde eerder in vergelijkbare Nederlandse ICT ondernemingen, die een samenwerking zijn aangegaan onder de naam Futureproof Group. Hierdoor profiteren zij van schaalvoordelen en kennisdeling. Ook Arrix zal zich bij dit samenwerkingsverband aansluiten.

Lees verder

December 2018 Persbericht

MKB Fonds bouwt IT-cluster verder uit door participatie in Managed IT

MKB Fonds, de participatiemaatschappij uit Amsterdam die investeert en participeert in degelijke en volwassen MKB-ondernemingen met het geld dat zij ophaalt bij particuliere beleggers, heeft geparticipeerd in ICT-dienstverlener Managed IT uit Nieuwegein. MKB Fonds participeerde eerder in vergelijkbare Nederlandse ICT ondernemingen, die een samenwerking zijn aangegaan onder de naam Futureproof Group. Hierdoor profiteren zij van schaalvoordelen en kennisdeling. Ook Managed IT zal zich bij dit samenwerkingsverband aansluiten.

Lees verder

Oktober 2018 Persbericht

MKB Fonds groeit opnieuw in ICT-dienstverleningssector door de participatie in DWE ICT

MKB Fonds, de participatiemaatschappij uit Amsterdam die investeert en participeert in degelijke en volwassen MKB-ondernemingen met het geld dat zij ophaalt bij particuliere beleggers, heeft geparticipeerd in ICT-dienstverlener DWE ICT, met vestigingen in Eemnes en Heteren. MKB Fonds participeerde eerder in vergelijkbare Nederlandse ICT ondernemingen, die een samenwerking zijn aangegaan onder de naam Futureproof Group. Hierdoor profiteren zij van schaalvoordelen en kennisdeling. Ook DWE ICT zal zich bij dit samenwerkingsverband aansluiten.

Lees verder

Neem contact op