5 januari 2023 Persbericht

Avelco wordt onderdeel van Futureproof Group

Utrecht, 5 januari 2023 – Avelco ICT & Cloud Diensten, de Veldhovense ICT dienstverlener, is met ingang van 2023 onderdeel geworden van Futureproof Group, de Nederlandse ICT dienstverlener die als ‘House of Brands ’ vanuit meerdere vestigingen en onder verschillende labels actief is. Door de samenwerking krijgt Avelco toegang tot de kennis en schaalvoordelen van Futureproof Group. Het is de ambitie om de aanwezigheid in de regio Eindhoven / Den Bosch de komende tijd verder uit te breiden. Futureproof Group wordt hierbij ondersteund door participatiemaatschappij MKB Fonds uit Amstelveen onder wiens vleugels de groep is uitgegroeid tot een toonaangevende landelijke speler.

Avelco ICT & Cloud Diensten is opgericht door Antonio Velings en is sindsdien uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf in de regio. De IT professionals van Avelco hebben IT in hun DNA zitten, maar denken niet alleen in bits en bytes. Ook service en klantgerichtheid zijn bepalend voor hun werkwijze. Avelco beschikt over een eigen private cloud infrastructuur en vult daarmee voor haar klanten de rol van Managed Service Provider (MSP) in. Voor een vast maandbedrag levert en beheert Avelco de ICT-infrastructuur waar klanten dagelijks op vertrouwen. Avelco hecht veel waarde aan veilige systemen en betrouwbare informatiebeveiliging. Daarnaast staat de kwaliteit van de dienstverlening hoog in het vaandel. In dat kader beschikt Avelco over de ISO 27001 en ISO 9001 certificeringen.

Antonio Velings: “In de afgelopen jaren is Avelco uitgegroeid tot een solide managed service provider met een sterke aanwezigheid in de omgeving van Veldhoven. We zijn trots op wat we als team hebben neergezet. Daarbij hebben we onze klanten altijd op nummer één gezet. Om te kunnen blijven groeien en onze klanten ook naar de toekomst te kunnen blijven voorzien van de hoogwaardige dienstverlening die ze van ons gewend zijn, zijn we op zoek gegaan naar een strategische partner. Die hebben we gevonden in Futureproof Group, een onderneming waar we ons vanaf de eerste kennismaking bij thuis hebben gevoeld.”

Avelco blijft onder haar eigen naam en met hetzelfde team haar klanten bedienen en zal in samenwerking met de andere bedrijfsonderdelen van Futureproof Group inzetten op verdere groei in de regio en doorontwikkeling van haar dienstenportfolio, onder andere door de inzet van het kennisnetwerk van Futureproof Group, de financiële zekerheid en door het delen van best practices.

Over Futureproof Group
Futureproof Group levert en beheert ICT-infrastructuren en cloud-omgevingen voor haar (voornamelijk MKB-)klanten. Daarnaast worden diensten verleend op het gebied van IT-security, eindgebruikersondersteuning, outsoucing, business solutions en IT-consultancy. Futureproof Group is vanuit meerdere vestigingen en onder verschillende labels actief in de Nederlandse markt.
De bedrijven die onderdeel zijn van de Futureproof Group zijn in belangrijke mate zelfstandig, met hun eigen specialisaties en identiteit. Binnen de groep werken ze nauw samen door uitwisseling van expertise en resources. Daarnaast wordt gebruik gemaakt van de voordelen die de schaalgrootte met zich meebrengt, bijvoorbeeld op het gebied van opleidingen, werving & selectie, inkoop, certificeringen en op het gebied van investeringen in innovatie en verdere groei door overnames.

Deel dit bericht via

Neem contact op