Futureproof Group beeldmerk

FPG member worden

Word futureproof
Blijf jezelf

Ben jij ICT-ondernemer? Wil je expertise verbreden en efficiëntie vergroten? Zoek je schaalgrootte om landelijke klanten te kunnen bedienen? Onderzoek dan vooral de mogelijkheden om je aan te sluiten bij Futureproof Group. Eigenlijk is dat heel eenvoudig; je moet namelijk vooral jezelf blijven.

Aangesloten merken blijven zelfstandig. Wij geloven dat ondernemerschap voorwaardelijk is om succesvol te zijn. Daarom blijft iedere ICT-dienstverlener een eigen merk binnen Futureproof Group. Al jaren staan ze als trusted advisor op de kaart; dat houden we graag zo. Wel delen alle merken dezelfde toekomstgerichte visie. We werken nauw samen, bedienen samen klanten, vullen elkaar aan en delen resources. Samen zijn we sterk.

8 redenen om je aan te sluiten

  1. Futureproof Group is de snelste groeier in zijn soort.
  2. Deel kennis en resources t.a.v. HR, techniek en marketing.
  3. Innoveer nog sneller met elkaar.
  4. Profiteer van schaalgrootte.
  5. Lever meer Managed Services dan je zelf bedient.
  6. Benut inkoopvoordeel vanuit synergie.
  7. Benut investeringsruimte vanuit de groep.
  8. Groei vanuit autonomie en samenwerking.
Man with laptop and woman pointing at something

Powered by
MKB Fonds

Futureproof Group is kapitaalkrachtig en heeft ruimte om te investeren in gewenste groei. De Nederlandse investeringsmaatschappij MKB Fonds levert de funding voor de buy & build strategie. Dit geeft alle betrokken ondernemers de ruimte om ambities waar te maken. Ze vertellen je graag meer.

Veldwerk

Veldwerk is ontstaan door de fusie van DWE ICT en Veltwerk. Veldwerk is een zelfstandige organisatie binnen de Futureproof Group en dat heeft onze klanten en collega’s veel goeds gebracht. De klanten kunnen rekenen op een zeer solide organisatie, een landelijke dekking en zowel brede als diepgaande ICT-kennis. Daarbij blijft door onze zelfstandige aanpak de persoonlijke relatie bewaard. Voor de collega’s levert de onderlinge samenwerking leuke en uitdagende klussen op terwijl de ontwikkel en carrièremogelijkheden door de gezamenlijke omvang meer dan uitstekend zijn te noemen.

Veldwerk brengt brede technische expertise, specifieke branchekennis en innovatieve producten zoals de EduConnector. De onderneming biedt een uitgebreid scala aan gespecialiseerde diensten aan, aan zowel de Onderwijs- als de MKB-sectoren.

Veldwerk

Ron Groen

collabite

De Futureproof Group realiseert een synergie concept waarbij 1+1 minimaal 3 is. Middels de kracht van individuele specialismen levert elke organisatie een bijdrage aan het ijzersterke totaalconcept dat we als groep kunnen bieden ten aanzien van kennis, kunde, capaciteit en landelijke dekking.

De Futureproof Group is een Powerhouse van goede autonome ICT-dienstverleners met een proven trackrecord. Met behoud van “eigen DNA” realiseren we als groep toekomstbestendigheid voor onze klanten, medewerkers en aandeelhouders.

Collabite

Arjo Middelveld

advisor

Door de Futureproof group zijn wij nog beter in staat om u een totaal pakket aan dienstverlening te leveren. Ieder van de FPG bedrijven kan zich focussen, specialiseren en uitblinken in een deel van de complexe ICT wereld. Samen zijn we in staat om al uw bedrijfsprocessen optimaal te ondersteunen.

Advisor onderscheidt zich met een sterke focus op de cloud, networking, security en de Microsoft applicaties als Sharepoint, Teams en PowerBI.

Bent u geïnteresseerd in de optimalisatie van uw bedrijfsprocessen? Neem dan contact op! Ik ga graag het gesprek met u aan.

Advisor ICT Solutions

Eric van 't Boveneind

arrix

Arrix is in 2002 opgericht en in de jaren die volgden realiseerden we een mooie constante autonome groei. Op het moment van toetreden tot de Futureproof Group (FPG) was Arrix uitgegroeid tot een bedrijf met ongeveer 55 medewerkers. En zoals bij veel bedrijven ging op een gegeven moment ook een opvolgingsvraagstuk bij Arrix spelen. Mijn compagnon en medeoprichter van Arrix gaf aan dat hij binnen een paar jaar met pensioen wilde gaan. Daarnaast hebben wij de visie dat een ICT bedrijf een bepaalde minimale omvang zou moeten hebben om op langere termijn succesvol te kunnen zijn en blijven. Naar onze mening had Arrix nog te weinig schaalgrootte en zou de noodzakelijke grootte ook niet op redelijke termijn worden behaald met autonome groei. We wilden ons om deze redenen gaan aansluiten bij een strategische partij, die de continuïteit van Arrix kon borgen.


In 2019 hebben we gekozen voor FPG, omdat de visie van FPG ons het meeste aansprak. De visie dat een deelneming een eigen statutaire Directie houdt, die zelf verantwoordelijk is voor de prestaties van de onderneming en waarbij FPG faciliterend is. Je kunt blijven ondernemen zoals je altijd deed waarbij je gebruik kunt maken van de kennis, expertise en synergievoordelen van een grote organisatie. En naast het feit dat de visie van FPG aanspreekt is er ook een goede persoonlijke klik, waarbij FPG simpelweg nakomt wat ze beloven. Dat geeft vertrouwen!

Arrix

Bernard Veenstra

Ook Futureproof worden?

Zie je net als wij dat je krachten moet bundelen om futureproof te worden? Voor ons is het belangrijk dat nieuwe kandidaten over bewezen ondernemerschapskwaliteiten beschikken en focus op managed services hebben.

Neem contact op