11 februari 2021 Persbericht

Unieke samenwerking tussen private partij en investeringsfonds

Mijdrecht/Schiedam, 11 februari 2021 - Advisor ICT Solutions (Advisor) heeft ICT-dienstverlener Nextlevel ICT (Nextlevel) per 1 februari overgenomen. De overname sluit aan op de ambities van beide organisaties. Voor Advisor, onderdeel van de Futureproof Group, past de aankoop in groeistrategie. Nextlevel verkrijgt met de aansluiting bij Advisor onder andere toegang tot het partnernetwerk van Advisor en de bijbehorende extra diensten, kennis en ervaring.

Nextlevel is gevestigd in De Meern en levert advies en managed ICT-diensten aan middelgrote organisaties in heel Nederland, waarbij de businesskansen van klanten als uitgangspunt genomen worden. Het Nextlevel-team werkt vanuit het hoofdkantoor in De Meern en vanuit twee servicepunten in Den Haag en Utrecht. Op die manier kan er zowel remote als on-site persoonlijke service verleend worden aan de klanten.

De verkoop aan Advisor komt voor het De Meernse bedrijf precies op het juiste moment. Luc Smeets: “Afgelopen jaren hebben we veel energie gestoken in het professionaliseren van de organisatie en onze dienstverlening. Op die manier hebben we de basis gelegd voor het realiseren van onze Managed Services ambities. Door de schaalvoordelen, ervaring, kennis en kunde van Advisor kunnen we die ambities nu versneld waarmaken.”

Voorop blijven lopen
Het huidige directieteam, dat naast Luc Smeets bestaat uit Tjerk Remmert, zal na een uitgebreide overdrachtsperiode de dagelijkse leiding van Nextlevel overdragen aan het directieteam van Advisor bestaande uit Eric van ’t Boveneind en Dennis Broman. De rest van de organisatie, personele bezetting en vestigingslocaties, blijft ongewijzigd. De bedrijfsactiviteiten blijven vooralsnog uitgevoerd worden onder de labelnaam Nextlevel ICT. Dat betekent dat klanten van Nextlevel onder dezelfde voorwaarden met hun vertrouwende contactpersonen blijven samenwerken. Eric van ’t Boveneind: ‘Wij zijn blij dat we de klanten en mensen van Nextlevel mogen verwelkomen in de Advisor-familie. Beide organisaties werken vanuit dezelfde pro-activiteit en betrokkenheid samen met klanten: er is absoluut een match in DNA. Deze acquisitie past daarom zo goed in de groeistrategie van Advisor: we versterken onze positie in de markt en winnen nog meer aan slagkracht om qua kennis en ervaring voorop te blijven lopen in het snel veranderende ICT-landschap.’

Over Advisor ICT Solutions
Advisor ICT Solutions is een full-service ICT-dienstverlener. Het in Mijdrecht gevestigde bedrijf bestaat 35 jaar, heeft ruim vijftig mensen in dienst en is onder andere partner van Microsoft, Cisco, KPN, Uniserver en VMWare. Mede dankzij dit uitgebreide partnernetwerk is Advisor vooruitlopend op de markt aangesloten op de nieuwste ICT-ontwikkelingen en -diensten. Advisor is onderdeel van de Futureproof Group, een groep van ambitieuze ICT-dienstverleners met een bewezen track record die elkaar vinden in onder andere het delen van kennis, innovatie- en inkoopkracht.

Deel dit bericht via

Neem contact op