30 september 2019 Persbericht

Futureproof Group benoemt Roel Blomsma als Chief Financial Officer

- Futureproof Group maakt bekend dat zij Roel Blomsma met ingang van 1 oktober 2019 heeft benoemd tot Chief Financial Officer (CFO).

Door de forse groei van de Futureproof Group, almede vanwege de vergaande ambities van dit cluster van succesvolle ICT Dienstverleners, is de behoefte aan een ambitieuze “hands on” en ervaren CFO ontstaan.

Emiel Havinga, Investment Director MKB Fonds: “We zijn verheugd dat we de komst van Roel als CFO van Futureproof Group vandaag kunnen aankondigen. Roel heeft ruime ervaring als CFO en in andere leidinggevende posities op het gebied van finance. Daarnaast heeft hij ervaring opgedaan in de IT sector en is eerder mede-verantwoordelijk geweest voor groepsvorming zoals Futureproof Group die ook voor ogen heeft. Deze combinatie maakt hem zeer geschikt als CFO voor de groep.”

De Directie van Futureproof Group: “Wij zijn blij met de komst van Roel als CFO en kijken uit naar onze samenwerking. We versterken middels de aanstelling van Roel ons Directieteam. Met de benoeming van Roel zijn alle cruciale posities op groepsniveau ingevuld om verder te kunnen groeien.

Over Futureproof Group

De Futureproof Group is een solide samenwerking van ambitieuze ICT-dienstverleners met een bewezen trackrecord. Samen helpen zij organisaties vooruit met toekomstbestendige oplossingen. Door samenwerking binnen de Futureproof Group kunnen de deelnemende bedrijven beter tegemoetkomen aan de veranderende behoeften in de markt, profiteren zij van schaalvoordelen en van elkaars specialistische kennis. Daarnaast wordt aan zaken als inkoop, werving, opleiding en ontwikkelingen van diensten en producten zoveel mogelijk gezamenlijk inhoud gegeven. Dat is zeer waardevol voor de ondernemingen, hun personeel, hun klanten en biedt bovendien een uitstekende toekomstbestendigheid.

De deelnemers in de Futureproof Group zijn gevestigd in 9 locaties in Nederland, er werken meer dan 300 professionals en realiseren gezamenlijk een omzet van +50 miljoen Euro.

Deel dit bericht via

Neem contact op