13 september 2023 Persbericht

Mior ICT Diensten en Cumulus IT worden onderdeel van Futureproof Group

Mior ICT Diensten en Cumulus IT, vooraanstaande ICT-dienstverleners gevestigd in Waalre, zijn sinds 10 juli 2023 onderdeel geworden van Futureproof Group, een gerenommeerde Nederlandse ICT-dienstverlener die opereert als een 'House of Brands' vanuit meerdere clusters en onder diverse labels. Deze samenwerking stelt de bedrijven in staat om te profiteren van de kennis en schaalvoordelen van Futureproof Group. Met deze overnames zet Futureproof Group een volgende stap in hun ambitie om haar aanwezigheid in de Brainport-regio verder uit te breiden.

Mior ICT Diensten en Cumulus IT zijn door de jaren heen uitgegroeid tot vooraanstaande spelers in de regio. Mior en Cumulus zijn allround ICT dienstverleners gespecialiseerd in proactief ICT beheer, ICT security, Microsoft365 oplossingen en professionele connectiviteit voor het MKB segment. Het primaire doel van de organisaties is om een betrouwbare en professionele ICT-partner te zijn voor haar klanten. Een van de belangrijkste kenmerken van de organisaties is het leggen van informele en persoonlijke klantcontacten.

Mior en Cumulus zullen onder hun huidige namen en met hetzelfde team, onder leiding van Marc Lammers en Diana Meulendijks, hun klanten bedienen. Binnen Futureproof Group bundelen Mior en Cumulus haar krachten met regio- en sectorgenoot Avelco ICT & Cloud Diensten. Samen zullen zij zich richten op het bevorderen van verdere groei in de Brainport-regio en het voortdurend doorontwikkelen van hun dienstenportfolio.

Marc Lammers: “Bij Mior en Cumulus hebben wij altijd de hoogste prioriteit gegeven aan onze klanten. Door ons aan te sluiten bij Futureproof Group kunnen we onze klanten zowel voortdurende continuïteit en kwaliteit bieden, als ook onze persoonlijke benadering waarborgen. We zijn bijzonder trots op de prestaties van ons team en de waarde die we tot nu toe hebben gecreëerd. We kijken vol enthousiasme uit naar de volgende groeifase van zowel onze bedrijven als onze klanten”

Over Futureproof Group
Futureproof Group levert en beheert ICT-infrastructuren en cloud-omgevingen voor haar (voornamelijk MKB-)klanten. Daarnaast worden diensten verleend op het gebied van IT-security, eindgebruikersondersteuning, outsourcing, business solutions en ICT-consultancy. Futureproof Group is vanuit meerdere vestigingen en onder verschillende labels actief in de Nederlandse markt.

De bedrijven die onderdeel zijn van de Futureproof Group zijn in belangrijke mate zelfstandig, met hun eigen specialisaties en identiteit. Binnen de groep werken ze nauw samen door uitwisseling van expertise en resources. Daarnaast wordt gebruik gemaakt van de voordelen die de schaalgrootte met zich meebrengt, bijvoorbeeld op het gebied van opleidingen, werving & selectie, inkoop, certificeringen en op het gebied van investeringen in innovatie en verdere groei door overnames.

Deel dit bericht via

Neem contact op